Lessen

Chi Neng Qigong is voor iedereen!

Basiscursus
De basiscursus bestaat uit 2 dagdelen van drie uur. Je leert de belangrijkste vorm van de Chi Neng Qi Gong: ‘de Lift Qi Up, Pour Qi Down’. We besteden veel aandacht aan de basishouding, het richten van je aandacht en je maakt kennis met de andere oefeningen. Ook wordt de achtergrond en theorie van Chi Neng Qigong toegelicht.

We trainen in kleine groepen waarin voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.
De oefeningen zijn gemakkelijk en eenvoudig thuis te beoefenen met behulp van downloads of een dvd.

Doorgaande lessen
Deze lessen staan open voor beginners en gevorderden. Een doorlopende les biedt de mogelijkheid om regelmatig te trainen met een groep. De ervaringen met Chi Neng Qigong gaat zich verdiepen en je ervaart de resultaten steeds meer in je leven. Je kunt beter ‘diep naar binnen’ en je aandacht focussen.

Qigong relax
In de Qigong relax les is het tempo rustiger. De focus ligt op soepel worden, soepel blijven én meer balans ervaren. Tijdens de les worden zittende en staande oefeningen met elkaar afgewisseld, zodat je nooit lang hoeft te staan.

Privéles en individuele begeleiding 
Wil of kun je niet in de wekelijkse groepsles komen óf wil je graag meer persoonlijk begeleiding, dan bied ik privélessen aan. De inhoud van de lessen wordt in overleg samengesteld. Individuele begeleiding kan al vanaf een half uur en privélessen vanaf 45 minuten.

Privélessen vinden plaats in Leusden aan de Travertijn 22.
Op een andere locatie of aan huis behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie.

Proefles
Je bent altijd welkom om vrijblijvend mee te doen in een les wanneer je Chi Neng Qigong wil ervaren. Een proefles kost 10,00 euro. Wanneer je binnen een maand besluit je in te schrijven voor een lesblok van minimaal 10 lessen, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op je lesgeld. Graag vooraf aanmelden via de info@puurvitabalans.nl

Ik geef geregeld gratis proeflessen, check de agenda voor data.

Agenda

15 juni 2019
Chineng Qigong XL

doorlopende lessen

Leusden en Eemnes


Nieuwsbrief

  • Door je informatie in te dienen, ga je ermee akkoord deze naar Puur Vitabalans te sturen, die deze zal verwerken en gebruiken volgens hun privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Share This