Lessen

Chi Neng Qigong is voor iedereen!

Basiscursus compact
De basiscursus bestaat een dagdeel van vier uur. Je leert de belangrijkste vorm van de Chi Neng Qi Gong: ‘de Lift Qi Up, Pour Qi Down’. We besteden veel aandacht aan de basishouding, het richten van je aandacht en je maakt kennis met de andere oefeningen. Ook wordt de achtergrond en theorie van Chi Neng Qigong toegelicht.

We trainen in kleine groepen waarin voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht.
De oefeningen zijn gemakkelijk en eenvoudig thuis te beoefenen met behulp van downloads of een dvd.

Chi Neng Qigong regulier  (doorgaande lessen)
Deze lessen staan open voor beginners en gevorderden. Een doorlopende les biedt de mogelijkheid om regelmatig te trainen met een groep. De ervaringen met Chi Neng Qigong gaat zich verdiepen en je ervaart de resultaten steeds meer in je leven. Je kunt beter ‘diep naar binnen’ en je aandacht focussen.

Qigong relax  (doorgaande lessen)
In de Qigong relax les is het tempo rustiger. De focus ligt op soepel worden, soepel blijven én meer balans ervaren. Tijdens de les worden zittende en staande oefeningen met elkaar afgewisseld, zodat je nooit lang hoeft te staan.

Privéles en individuele begeleiding 
Wil of kun je niet in de wekelijkse groepsles komen óf wil je graag meer persoonlijk begeleiding, dan bied ik privélessen aan. De inhoud van de lessen wordt in overleg samengesteld. Individuele begeleiding kan al vanaf een half uur en privélessen vanaf 45 minuten.

Privélessen vinden plaats in Leusden aan de Travertijn 22.
Op een andere locatie of aan huis behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Neem contact op voor meer informatie.

Proefles
Je bent altijd welkom om vrijblijvend mee te doen in een les wanneer je Chi Neng Qigong wilt ervaren. Een proefles kost 10,00 euro. Wanneer je binnen een maand besluit je in te schrijven voor een lesblok van minimaal 10 lessen, dan wordt dit bedrag in mindering gebracht op je lesgeld. Graag vooraf aanmelden via de info@puurvitabalans.nl

 

Agenda

14 december 2019
Chineng Qigong XL

18 januari 2020
Basiscursus Compact

Doorgaand
Wekelijkse lessen

 

Nieuwsbrief

  • Door je informatie in te dienen, ga je ermee akkoord deze naar Puur Vitabalans te sturen, die deze zal verwerken en gebruiken volgens hun privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Share This