NEI coaching  


NEI (Neuro Emotionele Integratie) is een praktische methode met wortels in onder meer de oosterse geneeskunde, kinesiologie, neurowetenschappen en NLP. NEI is een methode om het onbewuste, bewust te maken. Veel van de ervaringen die we hebben gehad zijn we vergeten of hebben we weggestopt. De minder fijne ervaringen worden in ons onderbewuste opgeslagen als onverwerkte emoties. Deze emoties zijn de oorzaak van belemmerende overtuigingen, niet constructief gedrag en zelfs fysieke klachten. Elke emotie die niet wordt verwerkt blijft onbewust invloed uitoefenen. Dit uit zicht bijvoorbeeld in gevoelens van onzekerheid, angst, verdriet, boosheid, vermoeidheid, spanning, burn-out en andere chronische klachten.

Zonder lange praatsessies kom je met NEI snel tot de kern en wordt er direct aan de oorzaak achter de klacht gewerkt. NEI is een prettige, zachte therapievorm.

NEI is een rijke methodiek die voor heel veel zaken ingezet wordt en telkens weer geweldige resultaten geeft!
Waarom? Omdat je op antwoorden komt die je zelf niet kan bedenken, de antwoorden uit je onbewuste.

 

Ervaringen:
“Voor mij was een NEI consult vooral ervaren en verbazen hoe nauw je onderbewustzijn en je bewustzijn met elkaar verbonden zijn. Hoe lichamelijke klachten door een blokkade in je onderbewustzijn kunnen ontstaan. Hoe je die kunt wegnemen doordat je je hiervan bewust wordt met deze methode. Dit voelde ik de dagen erna in mijn lichaam, dat was echt aan het opruimen.

NEI vind ik een verbazingwekkend doeltreffende methode om tot de achterliggende onbewuste oorzaak van bepaalde klachten te komen. Mooi en bijzonder om deze methode naast voorschriften van mijn arts te kunnen gebruiken.”

Verrassend
“In april ben ik bij Jolanda geweest voor NEI coaching. Ik merkte dat ik door gebeurtenissen in het verleden toch wel wat blokkades had opgebouwd en dat het me belemmerde. Tijdens de behandeling bleken er aardig wat blokkades te zitten die we deels hebben aangepakt. Na de behandeling is het al snel gaan stromen. Dit heeft zich zodanig geuit dat ik beter in mijn vel zit en mezelf vrijer voel. Moeilijke momenten ga ik minder snel uit de weg, emoties spreek ik makkelijker uit. Wat mij heeft verbaasd is dat ik na 35 jaar schouderklachten waar in het reguliere circuit niets aan gedaan kon worden ook voor een groot deel zijn verdwenen. Hierdoor realiseer ik mij des te meer dat lichamelijke klachten veroorzaakt kunnen worden door verborgen emoties die je gedurende je leven onbewust opbouwt en vast gaan zitten in je lijf. De behandeling bij Jolanda was prettig en rustig, soms met onverwachte emoties. Het voelt goed dat er blokkades zijn opgeruimd en ik ga zeker binnenkort terug voor nog een behandeling.”

Van Klacht naar Kracht!
“Hoi Jolanda. Ik wilde je even laten weten dat er na mijn NEI sessie bij jou er positieve dingen zijn gebeurd. Allereerst mijn doorbloeding. Heb sinds jouw behandeling weer mooie rose handjes, terwijl ik normaal altijd met witte dode vingers loop en voel ik me veel energieker. En wat ook heel bizar is, dat ik de week ervoor bloed had laten prikken omdat ik me zo futloos voelde en dat wat jij mij aangaf om te gaan slikken als extra vitamines gaf ook mijn huisarts aan, precies hetzelfde. Ik kom zeker weer bij je terug! Dank je wel hiervoor”.

Weer opnieuw verbonden
“Na de NEI-sessie bij Jolanda voelde ik me weer opnieuw verbonden met mijn moeder en zusje. Uit de sessie kwamen elementen vanuit mijn 11-jarige leeftijd waar de gezinssituatie best heftig was. Daar zijn zich bepaalde gebeurtenissen en de emoties daarom heen vast gaan zetten in mijn lijf. Het doel van de sessie voor mij was om emoties en energie van anderen los te kunnen laten uit mijn lijf en zo zelf weer op een gezonder gewicht terecht te kunnen komen dat beter bij mij past. Dat het toch weer terug gaat naar een periode uit mijn pre-puberteit vind ik bijzonder. Vier jaar geleden heb ik een ongeluk gehad en daarna heb ik mij ook weer dat elf-jarige meisje gevoeld dat alles weer opnieuw mocht gaan beleven en ontdekken. Nu kwam dat in deze NEI-sessie samen. Nu ik dit weet kan ik dit nog bewuster gaan loslaten en het daar laten bij wie het hoort te zijn.  Ik voel me daardoor vrijer en dichter bij mezelf gekomen.”

Mijn zoon Mick van 14 jaar met het syndroom van down moest een open hart operatie ondergaan
“Zoals misschien is voor te stellen gaf dat veel spanning bij hem en ons als ouders. Mick werd in de weken ervoor nog wel eens huilend wakker en wilde niet slapen omdat hij dacht dat hij dood ging. Jolanda heeft Mick via mij een NEI coaching behandeling gegeven. Je merkte aan Mick dat het hem rust gaf en de stress minder werd. Ondanks dat het allemaal heel spannend was ging Mick heel rustig naar het ziekenhuis. In de operatiekamer vlak voor de narcose was hij heel rusting. Zelfs de artsen en de anesthesist  waren onder de indruk van de rust die Mick uitstraalde en hoe hij alles onder ging. Hij ging heel rusting onder narcose.

De operatie verliep heel goed en snel; na vier uur mochten we weer bij Mick om bij hem te zijn als hij wakker zou worden. Ook dit ging heel rustig en goed. Ook op de intensive care spraken de artsen en verplegend personeel erover dat Mick zo rustig onder narcose ging. Ik ben ervan overtuigd dat dit door de NEI sessie bij Jolanda kwam. Ook het genezingsproces is super en snel gegaan door de rust die Mick had en hij zo goed deed wat hij moest doen. Jolanda bedankt!”

Ook coaches hebben een andere coach nodig
Lieve Jolanda,
Enorm bedankt voor de coachsessie die je me laatst gaf. Jij als coach met al je tools, de NEI, de 5 elementen, je ampullen om te testen, je spirituele wijsheid en vaardigheid, ontfutselden mij als coach de term vadercoach. Ik wist niet dat ik daar mee bezig was en ik was eerst ook niet blij met dit inzicht. Duidelijk was het wel.

Je hebt het echter zo goed gedaan en ik ben je zo dankbaar! Ik had tijd nodig om te ervaren dat ik vrouwencoach.nl ben ontgroeid. Ik blijf doen wat ik altijd al deed, want ik ben immers zielscoach en intuïtief schilder voor vrouwen EN mannen.

Marie-José Wissink
Praktijk Zielskunst

Een cadeau voor mijzelf
“Ik heb de NEI sessie bij Jolanda mezelf cadeau gedaan. Na een emotionele en drukke tijd voelde ik dat ik maar door bleef gaan en te weinig stil stond bij mijn emoties. Al in het begin haalde Jolanda dit naar boven en konden we hiermee aan het werk.Deze sessie heeft heel wat gesloten deurtjes bij me open gemaakt. Misschien niet altijd even fijn maar wel nodig!! Tijdens de sessie ben ik hier goed mee geholpen. Nu merk ik dat ik meer bewust ben van mijn emoties en vooral dat ik hier de ruimte voor mag nemen. Ja voor mij komt er zeker een vervolg…..een cadeautje wat dus nog lang door werkt! “

Wil je ook ervaren wat NEI voor jou kan betekenen?  Laat het mij weten via het contactformulierIk neem dan z.s.m. contact met je op voor het maken van een afspraak. Ook ONLINE coach sessies mogelijk.