NEI coaching


ACTIE
: in maart en april betaal je geen Euro 85,00 voor een sessie maar Euro 49,00.  Verder op deze pagina vind je de data en voorwaarden.

NEI (Neuro Emotionele Integratie) is een praktische methode met wortels in onder meer de oosterse geneeskunde, kinesiologie, neurowetenschappen en NLP. NEI is een methode om het onbewuste, bewust te maken. Veel van de ervaringen die we hebben gehad zijn we vergeten of hebben we weggestopt. De minder fijne ervaringen worden in ons onderbewuste opgeslagen als onverwerkte emoties. Deze emoties zijn de oorzaak van belemmerende overtuigingen, niet constructief gedrag en zelfs fysieke klachten. Elke emotie die niet wordt verwerkt blijft onbewust invloed uitoefenen. Dit uit zicht bijvoorbeeld in gevoelens van onzekerheid, angst, verdriet, boosheid, vermoeidheid, spanning, burn-out en andere chronische klachten.

Zonder lange praatsessies kom je met NEI snel tot de kern en wordt er direct aan de oorzaak achter de klacht gewerkt. NEI is een prettige, zachte therapievorm.

NEI is een rijke methodiek die voor heel veel zaken ingezet wordt en telkens weer geweldige resultaten geeft! 
Waarom? Omdat je op antwoorden komt die je zelf niet kan bedenken, de antwoorden uit je onbewuste. 

 

Ervaring:
“Voor mij was een NEI consult vooral ervaren en verbazen hoe nauw je onderbewustzijn en je bewustzijn met elkaar verbonden zijn. Hoe lichamelijke klachten door een blokkade in je onderbewustzijn kunnen ontstaan. Hoe je die kunt wegnemen doordat je je hiervan bewust wordt met deze methode. Dit voelde ik de dagen erna in mijn lichaam, dat was echt aan het opruimen.

NEI vind ik een verbazingwekkend doeltreffende methode om tot de achterliggende onbewuste oorzaak van bepaalde klachten te komen. Mooi en bijzonder om deze methode naast voorschriften van mijn arts te kunnen gebruiken.”

 

DATA

Tijd

Beschikbaar

maandag 4  maart

10.30

 geboekt

dinsdag 5 maart

13.30

 geboekt

woensdag 6 maart

13.30

 geboekt

maandag 11 maart

10.30

 geboekt

dinsdag 12 maart  

13.30

 geboekt

maandag 18 maart

10.30

 verlopen

dinsdag 19 maart

13.30

 geboekt

woensdag 20 maart

13.30

 geboekt

dinsdag 26 maart

13.30

 geboekt

woensdag 27 maart

13.30

 geboekt

vrijdag 29 maart

10.30

 geboekt

 

 

 

maandag 1 april

10.30

 verlopen

dinsdag 2 april

13.30

 geboekt

woensdag 3 april

13.30

 geboekt

dinsdag 9 april

13.30

 geboekt

dinsdag 16 april

13.30

 geboekt

woensdag 17 april

13.30

 geboekt

dinsdag 23 april

13.30

 geboekt

dinsdag 30 april

13.30

 geboekt

 

Aanmelden kan via het contactformulier. Geef jouw datum of data van voorkeur door. Je kunt 1 sessie boeken voor de actieprijs van Euro 49,00 in deze periode. Je ontvangt per email een bevestiging en een bijlage met toelichting op de NEI sessie. Bellen kan uiteraard ook. 

Bij verhindering
Gemaakte afspraken dienen bij verhindering minimaal 24 uur van tevoren  te worden afgemeld. Consulten die niet tijdig zijn afgemeld worden in rekening gebracht.

Agenda

15 juni 2019
Chineng Qigong XL

doorlopende lessen

Leusden en Eemnes

maart en april
Actie NEI coaching

Nieuwsbrief

  • Door je informatie in te dienen, ga je ermee akkoord deze naar Puur Vitabalans te sturen, die deze zal verwerken en gebruiken volgens hun privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Share This